За нас

„АГАТ-56” ЕООД  е предприятие създадено през 2007 година  и е с предмет наDSC02577 дейност: производство на електрически табла оборудвани за бита и промишлеността, метални шкафове за ел.табла и различни метални изделия, предоставяне на услуга прахово боядисване, заваръчни услуги , рязане , огъване. Предприятието се създава като продължение на дейността на ЕТ”Агат-56 – Тодор Тодоров”, създадено през 1990год., свързани предприятия чрез физическото лице управител и собственик на 100% от капитала в двете дружества – Тодор Тодоров. Предприятието разполага с разкрояващи и огъващи машини , щанцпреса  на фирмите “Haco” и „Ermaksan”, също така и със собствена инсталация за прахово боядисване “Gema” с богата цветова гама. През 2013 г. предприятието реализира проект за  европейско финансиране и закупи 6 метрови абкант-преса и гилотина , които са единствени в региона и позволяват рязане на детайли с дебелина до 10мм и огъване -с дебелина до 8 мм.

Продуктовата гама включва разнообразни метални изделия – всички видове оборудвани и необорудвани електрически табла за бита и промишлеността, метални шкафове,  гардероби,  врати, метални сейфове, каси за оръжие, оптични метални шкафове, стелажи, скари, пощенски кутии, кабелни канали, рекламни табели,   гръмоотводни кутии, стойки и мачти за сателитни антени, метални елементи за оранжерии, табла за управление,стълбове за улично осветление с височина до 12 метра и други.
В дейността ни своето място намират и услугите, които предоставяме на клиенти: прахово боядисване, извършване на услуги със заваръчна техника, изработване на изделия от листов, прътов и тръбен материал.

Основните ни задачи са подчинени на стремежа към производство с високо качество  и кратки срокове на доставка ,спечелване доверието  на клиента и пълноценно удовлетворяване на неговите потребности. Дългогодишното ни партньорство с по-голямата част от нашите клиенти  е индикатор за нашите коректност, лоялност и професионализъм.