Стълбове, пилони и мачти

Фирма Агат-56 предлага на своите клиенти стълбове за улично осветление, мачти и пилони, част от които са собствено производство, а другата-внос от специализиран  производител на такива.

  • Видовете на стълбовете са няколко варианта – полигонални,тръбни и конусни. Размерите им варират стандартно от 3м. до 15 м., като произвеждаме и нестандартни размери, спрямо желанията на клиента. Възможностите за монтаж са следните: за вкопаване в земята и с основа. За по-голяма устойчивост, защита от корозия и повреди при употреба, стълбовете са горещо поцинковани, като по желание на клиента могат да бъдат и боядисани, чрез нашите услуги за прахово боядисване на стълбове, мачти и пилони. Като допълнение към тях изработваме и рогатки – единична, двойна, тройна и т.н.
  • Пилоните за знамена се изработват с височина спрямо потребностите на клиента. До 12м. са цяла дължина, а над този размер се сглобяват от детайли. Също са горещо поцинковани и е възможно да бъдат боядисани по желание. Системата за издигане на знамето може да бъде изработена по желание с външно или вътрешно въже; ръчно или механично вдигане на знамето; позволява да се върти на 360 градуса.